Редактор: e-mail: Кадър: БТВМисля, че Каракачанов не може да бъде гарант на

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВМисля, че Каракачанов не може да бъде гарант на
Коментари Харесай

Румен Петков: Ако Радев разговаря с Борисов, ще легитимира най-грозното явление - корупцията

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Мисля, че Каракачанов не може да бъде поръчител на нещо друго, с изключение на на потреблението, майтапя се, несъмнено.

Така Румен Петков отговори на въпроса на Антон Хекимян по какъв начин ще разяснява изказването на Красимир Каракачанов, че може да стане поръчител за възможни диалози сред президент и министър председател, и да се стигне до сформиране на експертен кабинет.

Срокът на диалозите сред президента и премиера отмина. Ние от АБВ постоянно сме упорствали за институционален разговор, само че от момента, в който Борисов сграбчи лауреатското звание на притежател на шкафче №1, в случай че президентът Радев реализира какъвто и да е диалог с него, той легитимира най-уродливото събитие в Европа и света – корупцията, в грозни размери. Защото шкафчето е реалност и който тръгне да приказва със Борисов, включително нашите сътрудници от Европа, споделят, че за тях няма значение, че този човек е заграбил доста пари, част от които стоят в нощното шкафче, те ще си приказват с него. По наше мнение, на АБВ, разговор с ГЕРБ да, с Борисов – не, Борисов няма място в подобен разговор, Радев е напълно прав, че първо би трябвало да се почисти въпроса със записите и шкафчето, а след това да има разговор, добави Петков.

Относно мнението на президента Георги Първанов, че президент и министър председател би трябвало да намерят метод да разясняват най-малко един значим въпрос, това е мнение на президент, който в границите на 10-те години, когато беше държавен глава, мощен държавен глава, сътвори такава атмосфера, която не докара до нито един длъжностен кабинет. Сега атмосферата е отровена и главният притежател на натягането и отравянето на атмосферата е Борисов. Диалогът, контактът с Борисов е отровен, първо, второ, разговорът с Борисов прави съизвършител в грабежа, легимитира индивида с шкафчето с един милион евро и няколко кюлчета злато. Една от аргументите АБВ да желае оставката на основния прокурор е, че той по този начин и не разпореди на Института по криминалистика и криминология да се направи оценка на фотосите от шкафчето, сподели още Петков.

Как ще разясня другото мнение на Първанов, че не е запомнил нито едно политическо изказване на Румен Радев? Аз не съм се вглеждал във всички изказвания на президента Радев, аз съм подлагал на критика и премиера, и президента. Това е мнение на президента Първанов, отново споделям, с два мандата зад тила си и атмосфера с нито един длъжностен кабинет. Сега напъните би трябвало да бъдат ориентирани към отстраняването на това държавно управление, за какво то е нездравословно на България, приключи Румен Петков.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР